DDM

Honda Türkiye Web Sitelerinin Tasarımını Yeniledi

Honda Türkiye Web Sitelerinin Tasarımını Yeniledi

T Tüm Dünya’ada 72. Yılını kutlayan Honda Türkiye için, Ağustos ayı yoğun bir dönemdi. En güncel kullanıcı trendleri dikkate alınarak hazırlanan yeni tasarım Honda Türkiye kurumsal web sitesi ve 100’e yakın bayi web sitesinde Ağustos 2020 itibariyle hayata geçti.

Honda Türkiye, kurumsal web sitesi ve bayi web siteleri, yenilenen tasarımıyla, kullanıcılara cihaz tercihlerinden bağımsız olarak, kayıp yaşanmayan bir deneyim sunuyor. Yeni tasarım kullanıcıyı daha çok etkileşime girmeye teşvik ediyor. Honda Türkiye yenilen web siteleri ziyaretçilerine otomobil ve motosiklet ürün grupları için iki farklı müşteri deneyimi sunuyor.

Smartnet olarak 2015 yılından bu yana Honda Türkiye bayilerinin Dijital dönüşümünde SmartDDM altyapısıyla destek veriyoruz. 100'e yakın Honda otomobil ve motosiklet bayisi kendilerine tahsis edilmiş web sitelerinde kullanıcılara modeller hakkında merak ettikleri sorular hakkında yanıtlar sunuyor.

Özellikle Covid-19 pandemi sonrası bayiler; servis randevularını, test sürüşü taleplerini, showroom randevusu taleplerini de bu web sitelerinden topluyor, diğer konularla ilgili taleplerine dönüş yapıyorlar.