CODE

Tasarımı Yenilenen HDI Sigorta Kurumsal Web Sitesi Yayında

Tasarımı Yenilenen HDI Sigorta Kurumsal Web Sitesi Yayında

H HDI Sigorta dijital dönüşüm çalışmalarını odağına alarak gerçekleştirdiği yatırımlarından bir yenisini daha hayata geçirdi. Haziran ayı itibarıyla yeni kurumsal web sitesini canlıya alarak kullanıcılarının beğenisine sundu.

HDI Sigorta, kurumsal web sitesinin yenilenen tasarımıyla "Daima Yanınızda" anlayışı ile müşteri, acente ve iş ortaklarına dijital kanallardan da gelişen teknolojilere uygun, hızlı hizmet ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Smartnet; tasarım, frontend ekipleri ve HDI Sigorta Dijital dönüşümden sorumlu iş birimlerinin ortak çalışması ile hayata geçirilen kurumsal web sitesi, tasarımı ile yenilikçi ve kullanıcı odaklı tasarımı, güncel içerikleri, canlı yardım uygulamaları ve hasar süreçlerine ilişkin yönlendirmeleri ile dikkat çekiyor. HDI sigorta Dijital dönüşüm yatırımlarıyla gerek marka gerekse markanın acentelerinin dijital görünürlüğünü eş zamanlı olarak geliştirerek sektördeki uygulamalardan ayrışıyor.

Yenilenen tasarımda web sitesi ziyaretçilerinin alışkanlıkları ve sektördeki yerel ve uluslararası trendler ve Türkiye'de popüler platformlardaki kullanıcı deneyimleri göz önüne alındı. www.hdisigorta.com.tr adresine gelen ziyaretçiler "Hasarınız mı Var?" ve "Nasıl Yardımcı Olabiliriz?" butonları ile karşılanıyor. Tasarımdaki online destek hizmetleri ve hasar süreçlerine yönelik direkt yönlendirmeler ile sigortalılar tüm ihtiyaçlarına vakit kaybetmeden yanıt bulabiliyor. Mobil uyumlu sitede detaylı ürün bilgileri, acenteler iletişim bilgileri, Hızlı Destek Servisleri ve anlaşmalı kurumlara ulaşım gibi birçok hizmet bir arada ve kolayca erişilebilecek şekilde sunuluyor.

HDI sigorta web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Dijital Dönüşüm Projelerinde markanıza ve iş ortaklarınıza nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için bize buradan ulaşabilirsiniz.